Φθηνά χειμωνιάτικα γυναικεία μακριά μπουφάν με ζώνη

Brand name:

Νέο προϊόν

109.00 €

-30%

61.532258με Φ.Π.Α

(EN) Find your size,
(GR) βρες εύκολα το δικό σου νούμερο...
Μεγέθη-Yourlook-Sizes

- +

Φθηνά γυναικεία μακριά μπουφάν χειμωνιάτικα, νέες παραλαβές. Το καινούριο σου οικονομικό μακρύ μπουφάν θα σε κρατάει ζεστή και θα σε προστατέψει από το φετινό κρύο του Χειμώνα. Γυναικείο μακρύ μπουφάν με ζώνη, κλείνει με κουμπιά και διαθέσει τσέπες στα πλαϊνά! Σε υπέροχες μοντέρνες αποχρώσεις που πρέπει να δεις, πριν εξαντληθούν, μαύρο, άσπρο, μπεζ ή λαδί! Περιμετρική προστασία από την ψύχρα του εξωτερικού περιβάλλοντος, διατηρώντας την εσωτερική σου θερμοκρασία, προσφέροντας άνεση και κίνηση τη μέρα ή τη νύχτα.

Τα χειμωνιάτικα μπουφάν μας έρχονται και σε μεγάλα μεγέθη, ξεκινώντας από Small (s) μέχρι XXL, οπότε μπορείς να διαλέξεις ακριβώς το νούμερο που σε ενδιαφέρει.

Σύγκρινε τιμές & χαρακτηριστικά ανάμεσα από την πληθώρα επιλογών που προσφέρουμε από τον σύνδεσμο Χειμωνιάτικα Πανωφόρια και βρες όλες τις προσφορές μας. Έχουμε την τελευταία τάση της μόδας στα γυναικεία μπουφάν για μοντέρνες γυναίκες σαν και εσένα! Ανακάλυψε αυτό που θες, πριν το βρουν οι φίλες σου, στην On Line Boutique έχουμε μόνο Μοναδικές Επιλογές και Αποκλειστικά Κομμάτια (μικρά και μεγάλα νούμερα!). Θυμήσου, Δωρεάν αποστολή για όλα τα πανωφόρια από 50€!

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Φθηνά χειμωνιάτικα γυναικεία μακριά μπουφάν με ζώνη

Φθηνά χειμωνιάτικα γυναικεία μακριά μπουφάν με ζώνη

Γυναικείο μακρύ μπουφάν, με ζώνη κλείνει με κουμπιά και διαθέσει τσέπες στα πλαινά

30 other products in the same category: