ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) της ACS στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα YourLook.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα.
Λόγω COVID19 έχουμε ενεργοποιήσει τη διαδικασία παραλαβής, κατόπιν επικοινωνίας, από το φυσικό μας κατάστημα στην Καστοριά. Για κατοίκους Καστοριάς, με δηλωμένη διεύθυνση παραλαβής της παραγγελίας εντός Καστοριάς, ισχύει η επιλογή «Αποστολή Μόνο εντός Καστοριάς», χωρίς χρέωση εξόδων μεταφοράς των προϊόντων της παραγγελίας σας! Σε περίπτωση επιλογής για παράδοση με «Αποστολή Μόνο εντός Καστοριάς», αλλά με δηλωμένη διεύθυνση παράδοσης εκτός Καστοριάς, θα χρεώνεται ο/η πελάτης/ισσα το κόστος των εξόδων της εταιρείας courier, ως ισχύουν οι γενικοί όροι. 
Επιπλέον, Δωρεάν Μεταφορικά μεσω της ACS παρέχονται για παραγγελίες άνω των 70€.
Για παραγγελίες συνολικής αξίας έως 70 € με ΦΠΑ και κάτω των 8 κιλών, το κόστος αποστολής είναι:
   α. 2 €  μεταφορικά για αγορές online μέσω VIVA, αποστολή σε όλη την Ελλάδα
   β. Επιπλέον χρέωση +3 € με ΦΠΑ για αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
- για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 70 € με ΦΠΑ και κάτω των 8 κιλών, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα
- για παραγγελίες βάρους 8 κιλών και άνω, η χρέωση διαφοροποιείται βάσει του συνολικού βάρους της παραγγελίας και του προορισμού αποστολής
- για παραγγελίες στην Κύπρο, η αποστολή γίνεται μέσω ACS και με επιπλέον χρέωση 20.
. Δεχόμαστε επιστροφές εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη ημέρα της παράδοσης, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή και το κόστος τους ανέρχεται στα 10€. Στα μαγιό ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα YourLook.gr , κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίζουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα στις πιο εκπληκτικές τιμές, αλλά και στους καλύτερους χρόνους παράδοσης. O μέσος χρόνος παράδοσης είναι 1-2 ημέρες . Στις περιοχές όμως στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ένα e-mail που περιλαμβάνει το σύνολο των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, το προς πληρωμή ποσό και την αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής.

Πληροφορίες

Προσφορές

Ετικέτες

Νέα προϊόντα