ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) της ACS στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα YourLook.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Δωρεάν Μεταφορικά μεσω της ACS παρέχονται για παραγγελίες άνω των 50€ , το κόστος για μικρότερες παραγγελίες ανέρχεται σε 5€ . Δεχόμαστε επιστροφές εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη ημέρα της παράδοσης, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή και το κόστος τους ανέρχεται στα 10€. Στα μαγιό ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα YourLook.gr , κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίζουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα στις πιο εκπληκτικές τιμές, αλλά και στους καλύτερους χρόνους παράδοσης. O μέσος χρόνος παράδοσης είναι 1-2 ημέρες . Στις περιοχές όμως στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ένα e-mail που περιλαμβάνει το σύνολο των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, το προς πληρωμή ποσό και την αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής.

Πληροφορίες

Προσφορές

Ετικέτες

Νέα προϊόντα