γυναικείο σατέν στενό μίνι φόρεμα (βάπτιση ή γάμο)

Brand name:

Μη διαθέσιμο

Νέο προϊόν

30.645161με Φ.Π.Α

(EN) Find your size,
(GR) βρες εύκολα το δικό σου νούμερο...
Μεγέθη-Yourlook-Sizes

Αν ψάχνεις νεανικό σατέν φόρεμα για βάπτιση, τότε είσαι στο σωστό eshop! Αν από την άλλη ο στόχος σου είναι ρούχα για γάμο, ή καλά ρούχα για ειδικές περιστάσεις, συνέχισε να διαβάζεις online!

Στην εικόνα βλέπεις ένα από τα σατέν φορέματα της κολεξιόν γάμουβάπτισης που ανήκει στη γενικότερη κατηγορία νεανικών onesize φορεμάτων. Από τα ωραιότερα φορέματα σε ροζ, μπορντό ή μαύρο satin ύφασμα, σε στενή γραμμή, πολύ εφαρμοστό, που τονίζει τη γυναικεία θηλυκότητα, αρκετά σέξι για επίσημες εμφανίσεις, εντυπωσιακό, χωρίς να στερείται την κλασσική γοητεία των mini φορεμάτων. Mε τα κατάλληλα παπούτσια, μπορεί να σε αναδείξει ακόμη πιο ψηλή και με πιο λεπτή σιλουέτα. Τα mini φορέματα είναι επίσης πολύ καλή επιλογή αν είσαι η κουμπάρα, αφού δε θα έχεις τον κίνδυνο να μπερδέψεις τα πόδια σου με το μακρύ φόρεμα. Σε καταπληκτική τιμή το συγκεκριμένο βραδινό φόρεμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε επίσημη εμφάνιση και επιπλέον...θα σου περισσέψουν χρήματα από τον προϋπολογισμό σου, ώστε να αγοράσεις ακόμα ένα οικονομικό all time classic φορεματάκι από τη νέα μας κολλεξιόν!

 

 

Είμαστε κοντά στη Θεσσαλονίκη. Να θυμάσαι ότι δεν πληρώνεις μεταφορικά, μόνο έξοδα αντικαταβολής αν η παραγγελία σου είναι άνω των 50ευρώ.

 

Κι αν κάτι δεν σου κάνει, μην αγχώνεσαι δικαιούσαι να κάνεις αλλαγή εντός 10 ημερών!

 

Μείνε συντονισμένη με τη σελίδα μας Yourlook στο Facebook και στο Instagram για νέες αφίξεις σε διαφορετικά design, με classy σχέδια και χρώματα! Πολλά νέα φθηνά γυναικεία φορέματα για γάμο ή βάπτιση σε περιμένουν, σε μια αποκλειστική σελίδα, με όλα τα νέα σχέδια.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

γυναικείο σατέν στενό μίνι φόρεμα (βάπτιση ή γάμο)

γυναικείο σατέν στενό μίνι φόρεμα (βάπτιση ή γάμο)

30 other products in the same category: