τζιν ψηλόμεσο skinny με ξέφτια στο τελείωμα

Brand name:

Μη διαθέσιμο

Νέο προϊόν

25.806371με Φ.Π.Α

(EN) Find your size,
(GR) βρες εύκολα το δικό σου νούμερο...
Μεγέθη-Yourlook-Sizes

Ψηλόμεσο ελαστικό τζιν με ξέφτια στο τελείωμα και στενή εφαρμογή από τη νέα μας συλλογή ελαστικών skinny τζινς. Οικονομικά και μοντέρνα, γυναικεια παντελονια από κλασσικό μπλε τζιν ύφασμα με Ιταλική ποιότητα κατασκευής. Απίθανη απόχρωση που κυριαρχεί στις γυναικείες προτιμήσεις με δυνατό σημείο τους το σταθερό 100% βαμβακερό ύφασμα και υπέροχη απαλή αίσθηση αφής. Διαθέτουμε πολλά νούμερα, από XS εώς Xlarge (XL) για όλες φίλες του YourLook. Φυσικά, τα τζιν παντελόνια πάνε με όλα, δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι σε ποιες πάνε ή πώς φοριούνται, διότι είναι μια φθηνή all time classic επιλογή που συνδιάζεται εύκολα με κορμάκια, γυναικεία πουκάμισα ή μπλουζάκια t-shirts για ένα οικονομικό casual ντύσιμο.

Πρόλαβέ το! Αγόρασε ξεφτισμένα ψηλόμεσα τζιν φθηνά και με δωρεάν μεταφορικά (για καλάθι αγορών μεγαλύτερο των 30€), και με δυνατότητα αντικαταβολής όχι μόνο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Στυλ Καθημερινό
Κατασκευή Ιταλικό

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

τζιν ψηλόμεσο skinny με ξέφτια στο τελείωμα

τζιν ψηλόμεσο skinny με ξέφτια στο τελείωμα

Ψηλόμεσο ελαστικό τζιν με ξέφτια στο τελείωμα και στενή εφαρμογή από τη νέα μας συλλογή ελαστικών skinny τζινς. Οικονομικά και μοντέρνα, γυναικεια παντελονια από κλασσικό μπλε τζιν ύφασμα με Ιταλική ποιότητα κατασκευής. Απίθανη απόχρωση που κυριαρχεί στις γυναικείες προτιμήσεις με δυνατό σημείο τους το σταθερό 100% βαμβακερό ύφασμα και υπέροχη απαλή αίσθηση αφής. Διαθέτουμε νούμερα, από XS εώς Xl

30 other products in the same category: