Έκπτωση! christmas pullover gift Μεγαλύτερη προβολή

Χριστουγεννιάτικο γυναικείο πουλόβερ [ 2020-21 ]

Brand name:

Μη διαθέσιμο

Νέο προϊόν

29.99€

-50%

15.00€με Φ.Π.Α

(EN) Find your size,
(GR) βρες εύκολα το δικό σου νούμερο...
Μεγέθη-Yourlook-Sizes

Xριστουγεννιάτικο γυναικείο πουλοβεράκι! Ένα λιτό πουλόβερ με Χριστουγεννιάτικη διάθεση, το οποίο από μόνο του αρκεί για να δώσει ένα εορταστικό εφέ στο look σας, χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ. Ενα νούμερο που ταιριάζει σε S ,M ! Χωρίς επιπλέον χριστουγεννιάτικα σχέδια με ταράνδους ή χριστουγεννιάτικα δεντράκια, απλό, σε εορταστικό κόκκινο, ιδανικό για το νέο σου εφαρμοστό γυναικείο τζιν, παρέα με μια ζεστή κούπα καφέ [με κουραμπιέ ή μελομακάρονο]. Πρίν, το αποκτήσεις για σένα ή το προσφέρεις σαν χριστουγεννιάτικο δώρο, ρώτησε μας, μήπως υπάρχουν νέα Xmass σχέδια.

Κριτικές

grade 
20-12-2017
Xmass πουλοβερ

Διακριτικό πουλόβερ, αρκετά ζεστό, χωρίς πολλά σχέδια. Ωραίο χρωματάκι για τα Χριστούγεννα! Σας βρήκα μέσω google search και παρόλο που δεν είχα αγοράσει ξανά από εσάς, εντυπωσιάστηκα από τις τιμές! 5 αστέρια!!!

    Γράψτε μια κριτική

    Χριστουγεννιάτικο γυναικείο πουλόβερ [ 2020-21 ]

    Χριστουγεννιάτικο γυναικείο πουλόβερ [ 2020-21 ]

    Xριστουγεννιάτικο Xmass πουλοβεράκι! Ένα λιτό πουλόβερ με Χριστουγεννιάτικη διάθεση, το οποίο από μόνο του αρκεί για να δώσει ένα εορταστικό εφέ στο look σας, χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ. Ενα νούμερο που ταιριάζει σε S,M! Χωρίς επιπλέον χριστουγεννιάτικα σχέδια με ταράνδους ή χριστουγεννιάτικα δεντράκια, απλό, σε εορταστικό κόκκινο.

    30 other products in the same category: